Tedd szebbé a környezeted

M-art-a Design

M-art-a Design

Egy csepp egyediség minden napra

Különbözni jó :)

2015. november 13. - Marta Design

Szabadidőmben, amiben azért sajna nem bővelkedem, szeretek egyedi ékszereket készíteni. Szeretek mindent ami egyedi és megismételhetetlen. 

Főleg rugalmas gyurmát használok. Imádom! A fotózás nem az erősségem, de azért mutatok néhány darabot :)

Vannak amihez csak gyurmát használtam, ezért még fémérzékenyek is nyugodtan viselhetik. Jó látni amikor valakinek ilyet ajándékozok, hogy mennyire örül neki. Ez biztosan nem jön velem szemben az utcán és még ha hasonlót tudok készíteni, két egyformát soha nem sikerül, de nekem pont ez tetszik a dologban :) 

 

 

 

Szeretem ezt az anyagot mert nagyon sokoldalú és nekem nagyon jól bírja a strapát is :) Kicsit olyan mintha bőrből lenne és egy bőrszálra felfűzve, igazán egyszerű, de szép kiegészítő. A készítés során nagyon jó ahogyan az anyag megmutatja mi is rejlik benne, néha nem is ékszer hanem valami más lesz belőle, mint például itt is, lett névjegytartó és asztali fényképtartó is.

A bejegyzés trackback címe:

https://martadesign.blog.hu/api/trackback/id/tr948042552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása